Obec Ovesné Kladruby a Kanonie premonstrátů Teplá zvou na Pouť ke Sv. Vavřinci

Řemeslnické a prodejní stánky s tradičním zbožím, keramika, skleněné vitráže, dřevěné hračky, šité a plstěné výrobky a mnoho dalšího bude připraveno pro návštěvníky v Ovesných Kladrubech. V neděli 11. srpna se zde bude konat tradiční pouť ke Sv. Vavřinci.

V sobotu 10. srpna před poutní nedělí se bude v sále místního hostince konat od 20 hodin taneční zábava, opět nebude chybět kapela Trnkyband a půlnoční překvapení. V neděli se mohou návštěvníci těšit například na „Mobilní planetárium“, které bude zajišťovat doprovodný program ve formě promítání zábavně-vzdělávacích show v planetární kupoli / přenosném kupolovém kině. Milovníci adrenalinu mohou zdolat vysoké lanové překážky. Děti si mohou užít letní zábavnou párty s Divadlem VeTři. V průběhu celého dne si mohou zájemci vyrobit vlastní svíčku, přírodní mejdlíčko, pískový obrázek, nazdobit perník, či vytvořit drobný šperk z korálků.

Program :

V neděli 11. srpna ve 13 hod. budou otevřeny řemeslnické a prodejní stánky s tradičním zbožím, keramika, skleněné vitráže, dřevěné hračky, šité a plstěné výrobky, skleněné šperky, domácí marmelády a sirupy, perníky, medovina, rybí speciality, domácí limonády z Vysočan. Svíčkaři rozehřejí vosk, přadlenka roztočí kolovrátek, kolotočář roztočí kolotoč a šenkýřka roztočí pípy

13.00 zahájení – Ohnivé divadlo Ignis

13.30 pohádka O Zlaté rybce – Divadlo VeTři

14.00 vystoupí skupina historického šermu Páni z Mokřad

15.00 začne Poutní bohoslužba v kostele Sv. Vavřince

16.00 zahraje chebská kapela RADIOMAJÁK

17.00 pohádka O Červené Karkulce – Divadlo Dráček