Policisté hledají vandala, který dlažební kostkou rozbil dveře herny

Policisté pátrají po neznámém muži, který rozbil u jedné z mariánskolázeňských heren dveře. Jako pomocníka si vzal dlažební kostku. Škoda, kterou majitelům podniku způsobil, se vyšplhala na částku osm tisíc korun. V souvislosti s tímto případem se policisté obracejí na veřejnost, zda si někdo v inkriminovanou dobu poblíž této herny v Mariánských Lázních něčeho nevšiml či nepoznal neznámého pachatele. Informace je možné policistům předávat prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

„Chebští kriminalisté ve spolupráci s policisty z obvodního oddělení Mariánské Lázně pátrají po neznámém pachateli, který v nočních hodinách dne 15. května poškodil skleněnou výplň posuvných dveří u herny v ulici Chebská v Mariánských Lázních,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „Po poničení vchodových dveří dlažební kostkou nebylo do herny vniknuto a nic odcizeno,“ upřesnil. Předběžná škoda na poškozených dveřích byla odhadnuta na částku osm tisíc korun.

„Neznámý pachatel je muž vyšší sportovní postavy ve věku asi 20 let. Na sobě měl kalhoty, specifickou tmavší bundu s bílými rukávy, obličej měl zakrytý šálou nebo šátkem, na hlavě měl tmavou čepici a na nohách tmavší boty s bílou podrážkou,“ informoval mluvčí.

Policisté již ve věci zahájili šetření k přečinu poškození cizí věci, za které pachateli v případě dopadení hrozí až jednoleté vězení.