Na ulici mlátil, kopal a škrtil ženu. Hrozí mu až tři roky

Až tři roky hrozí muži, který měl napřed nadávat, pak mlátit, kopat a škrtit ženu. Nenechal toho, ani když už ležela na zemi. Nechce se ani domýšlet, co by se stalo, kdyby agresora neodehnal procházející muž. Násilník si může v případě odsouzení posedět ve vězení až tři roky.

Policisté z obvodního oddělení v Sokolově sdělili třiatřicetiletému muži ze Sokolova podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví.

Vše začalo v sokolovské ulici Boženy Němcové. Podezřelý muž měl nejdříve na ženu, která seděla v autobuse, pokřikovat nadávky. „Následně na autobusové zastávce vystoupila a muž ji měl fyzicky napadnout nejprve úderem pěstí do obličeje a kopem do horní poloviny těla,“ uvedla policejní mluvčí Soňa Podlahová. „Žena začala z místa utíkat pryč. Podezřelý muž ji měl chytit a začít škrtit. V napadání ženy měl pokračovat i poté, co ji svalil na zem, kdy ji několika údery udeřil hlavou o chodník. Svého jednání zanechal, až když na něj kolemjdoucí muž začal křičet, ať ženu nechá být. Následně z místa utekl pryč,“ upřesnila. 

Svým jednáním způsobil ženě zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici a následné vystavení pracovní neschopnosti.