Pohřešované chlapce se podařilo najít

Karlovarští policisté pátrali po dvou chlapcích z Habartova, kteří se nevrátili v pátek (26.4) domů. 

„Pátrání po chlapcích odvoláváme. Oba se podařilo úspěšně najít. Děkujeme za pomoc,“ uvedl v sobotu večer policejní mluvčí Jakub Kopřiva

Policisté z Karlovarského kraje pátrají po dvou pohřešovaných chlapcích ve věku 14 a 16 let z Habartova na Sokolovsku, kteří by se měli podle zjištěných poznatků pohybovat spolu. Mladší z chlapů byl naposledy viděn v pátek odpoledne na sokolovském nádraží ve společnosti staršího. V případě jakýchkoliv informací k těmto pohřešovaným osobám volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

„Čtrnáctiletý chlapec je 170 cm vysoké štíhle postavy, má šedě nabarvené vlasy tzv. na patku a modrozelené oči. Šestnáctiletý chlapec je 150 cm vysoké střední postavy a má černé krátce střižené vlasy,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Mladší z chlapců odešel v pátek 26. dubna v ranních hodinách ze svého bydliště v Habartově a v 07:30 hodin přijel autobusem do Sokolova, ovšem do školy již nedorazil. „Poté se měl v dopoledních hodinách pohybovat ve společnosti výše zmíněného šestnáctiletého chlapce. Oba chlapci byli naposledy viděni okolo 15. hodiny na autobusovém nádraží v Sokolově,“ vysvětlil mluvčí.

Čtrnáctiletý chlapec měl v době odchodu ze svého bydliště na sobě černou bundu tzv. Bomber, černé kalhoty a černé boty značky Adidas. U sebe měl dva batohy modré barvy, jeden značky Adidas a druhý značky Reebok. Šestnáctiletý chlapec měl v době odchodu ze svého bydliště na sobě zelené tepláky, černou mikinu s kapucí, na které byl na přední části nápis UFC, a černé boty značky Adidas.