Nehoda tří vozidel skončila tragicky

K vážné dopravní nehodě nedaleko Bochova spěchaly ve čtvrtek v podvečer všechny složky IZS. Srazila se zde tři vozidla, nákladní osobní a čtyřkolka, která začala po nárazu hořet. Jednu osobu transportoval do nemocnice vrtulník, druhý člověk nepřežil. 

Foto: HZS Karlovarského kraje

„U vážné dopravní nehody zasahovaly ve čtvrtek tři jednotky hasičů společně se záchrannou službou, leteckou záchrannou službou a policií,“ uvedl mluvčí HZS Karlovarského kraje Martin Kasal. „Nehoda se stala na silnici u Bochova na Karlovarsku v půl šesté večer. Po nehodě začala čtyřkolka hořet, plameny ji zcela zničily. Hasiči na místě dohasili hořící čtyřkolku a asistovali při ošetření zraněných osob. Jedna osoba ze čtyřkolky zemřela na místě, druhou osobu s vážným zraněním transportoval do nemocnice přivolaný vrtulník, prostor pro přistání letecké záchranné služby zajistili hasiči přímo u místa nehody,“ upřesnil.

Po dobu vyšetřování dopravní nehody byla pozemní komunikace zcela uzavřena. „Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření,“ sdělil policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Zasahující jednotky:  HZS Toužim (CAS 20 T815), HZS Karlovy Vary (CAS 24 Scania), JSDH Bochov (CAS 20 T815)