Fotografové poměří sílu svého vidění

Pro všechny, kteří rádi fotí je připravena fotografická soutěž. Na akci, která se koná pravidelně každý rok, se sjedou desítky těch, kteří hledí na svět přes hledáček svého fotoaparátu, proto by si neměli nechat ujít ani letošní ročník, který bude zahájen v pátek 26. dubna v 17 hodin vyhlášením témat. Ta budou odtajněna v restauraci U tří lipanů v Aši, anebo budou zaregistrovaným zájemcům zaslána e-mailem.

Foto: Archiv Fotoklubu

„Letos chystáme jubilejní desátý ročník,“ uvedl člen Fotoklubu Soudkovitost 09 Tomáš Hlaváč. „Od roku 2016 má v podtitulu „memoriál Pavla Sobotky“ na počest jednoho ze zakládajících členů fotoklubu, a zároveň klub slaví 10 let své existence“ upřesnil.

Akce je fotografická soutěž pro všechny co rádi fotí. Každý účastník obdrží sedm témat a na každé udělá jednu fotku. „Fotky pak odešle mailem, nebo přijede osobně do Aše na Lipany. Zde budou v sobotu 27. dubna od 17. hodiny přijímány fotografie, poté proběhne vyhodnocení odbornou porotou a nakonec budou vyhlášeny výsledky soutěže,“ doplnil Tomáš Hlaváč.

Registarce pro mimoašské je možná na této adrese:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeifHo0-ky6u4ZujebmJ3l2ZaUZ8p7-cixyPJcNZIHq2ysOoQ/viewform?fbclid=IwAR0xFZKWJQ6EIL0emLmR3zUjvzHK44TNHXaVFuHmlEMWtkvcuO0gXM8vBvY