Běžci rozzáří chebskou Krajinku

Běžecký seriál Noční běhy Chebskem pokračují 27. dubna dalším závodem, který se tentokrát uskuteční v krásném prostředí chebského areálu Krajinka. Výhodné online registrace běží ještě do pondělí 22. dubna.

Seriál Noční běhy Chebskem už čtvrtým rokem putuje po městech a obcích našeho okresu. Zatímco pořadatelé z Rozběhnito.cz vymění každou sezónu jedno dějiště za nové, svému Chebu zůstávají věrni. A právě sem se běžci po úvodním dílu letošní sezóny, který si v březnu zaběhli v Třebeni, vrátí. Širokou běžeckou veřejnost přivítá chebská Krajinka v sobotu 27. dubna.

Startovní zázemí bude připraveno pod hradbami v sousedství kavárny Krajinka a běžcům bude k dispozici od 19 hodin, kdy začne výdej startovních čísel. O půl hodiny později se na startovní čáru postaví děti do 15 let, aby změřily své síly na vzdálenost jednoho kilometru. Dospělí rozsvítí své čelovky přesně ve 20.30 hodin. Pro ně bude připravena značená pětikilometrová trať podél řeky Ohře s přeběhem dvou lávek a vodní stavby na přehradě Skalka.

Noční běhy Chebskem budou v roce 2019 pokračovat v červnu v Aši, v září ve Františkových Lázních a v říjnu v Plesné. Chebané se ale mohou těšit na další běžeckou podívanou v září, kdy historickým centrem města proběhnou účastníci Valdštejnovy desítky. Chebský běžecký rok uzavře už po osmé Silvestrovský běh s Rozběhnito.cz. Registrace na dubnový čelovkový závod už čile probíhají na: http://nocnibehychebskem.cz/.