Video: Kam za sportem? Zkuste lezeckou stěnu v Karlových Varech

Za sportem, odpočinkem a relaxací mohou zkušení i úplní začátečníci vyrazit na karlovarskou lezeckou stěnu, která nabízí cca 550m² lezení na kolmých, převislých a stropních profilech. V nejvyšším bodě je stěna vysoká 11 metrů. Na půdorysu 8 x 11metru se nachází 30 lezeckých linií, na nich více než 100 cest všech obtížnosti. Aktivitu si mohou zájemci vyzkoušet v Karlových Varech – Dvorech.

„Na své si u nás přijdou jak zkušení lezci, tak úplní začátečníci včetně dětí,“ uvedl provozovatel Václav Krautštengl. „Ti nejmenší pak mohou vyzkoušet své umění na dětské věžičce osazené dětskými chyty. V celém Karlovarském kraji nenajdete lezeckou stěnu s podobnými parametry. Součástí stěny jsou šatny se sprchami, v přízemí pak naleznete bar s WIFI připojením, kde se po sportovním výkonu můžete občerstvit a načerpat nové síl,“ informoval.

Provozovatelé realizují také programy, kurzy a kroužky zaměřené na rozvoj týmových dovedností, spolupráci, komunikaci, důvěru, poznání, sebepoznání, kreativitu a manažerských dovedností.

„Programy vytváříme pro skupiny a kolektivy pracovní, zájmové, školní i rodinné. Rozsáhlé zkušenosti ve všech oblastech našeho působení nám umožňují vytvořit právě pro vás program na míru. Každý program řešíme individuálně,“ upřesnil provozovatel.

 Hodně prostoru nejen na lezecké stěně věnují organizátoři dětem. Ve všední dny na stěně probíhají pod dozorem zkušených instruktorů lezecké kroužky. Pozitivní odezvu mají i oslavy dětských narozenin, které jsou pro děti mnohdy nezapomenutelným adrenalinovým zážitkem. „Firmám nabízíme pronájem celé stěny pro teambuildingy nebo jiné firemní akce. Vítány jsou u nás i školy, kdy zejména v dopoledních hodinách můžeme pro děti připravit zajímavý program pod dohledem našich instruktorů a nabídnout rovněž zvýhodněnou cenu,“ doplnil Václav Krautštengl.

Lezecká stěna Karlovy Vary – Dvory – Kpt. Jaroše 376

Email: info@kvstena.cz

Tel: +420 739 731 202