Bavila se tím, že ničila cizí auto

Zvláštní zálibu si našla třiačtyřicetiletá žena z Mariánských Lázní. Vyhlédla si auto, ke kterému se několikrát měla vracet a ničit. Vozidlo patřilo majitelce, se kterou měla údajně ničitelka dlouhodobé spory. Za ničení cizího majetku může jít žena za mříže až na jeden rok.

Policisté z obvodního oddělení v Mariánských Lázních sdělili podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci místní třiačtyřicetileté ženě.

„Ta měla na začátku ledna letošního roku v jedné obci poblíž Mariánských Lázní ve večerních hodinách poničit osobní automobil,“ sdělil policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „Nejdříve měla na vozidlo házet kamínky a následně ho měla poškrábat, a to hlavně v přední části kapoty. Její počínání měla z okna sledovat dvaatřicetiletá majitelka, která po několika minutách přivolala policejní hlídku.  To ale nebylo ze strany třiačtyřicetileté ženy vše. K vozidlu se totiž měla vrátit v polovině února a znovu ho měla poničit. Nejdříve měla poškodit zadní pneumatiku, následně zpětné zrcátko, ze střechy měla ulomit anténu a nakonec poničit kopnutím páté dveře,“ doplnil.

Tímto svým jednáním měla majitelce osobního automobilu, se kterou měla mít dlouhodobé spory, způsobit škodu téměř 26 tisíc korun.