Pomohl ženě a sám skončil v nemocnici

Jako džentlmen se zachoval muž z Chebska. Přispěchal na pomoc ženě, která volala o pomoc. Sám skončil v nemocnici. Dvaadvacetiletý agresor, který ho napadl, si může posedět ve vězení až osm let.

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání dvaadvacetiletého muže z Aše, kterého obvinili ze spáchání zločinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví.

„Dvaadvacetiletý muž měl v polovině října minulého roku opustit v pozdních nočních hodinách jeden z hudebních klubů v Aši,“ informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „Po cestě ze zábavy měl mít na ulici spor se svou šestadvacetiletou příbuznou. Toho si všiml sedmatřicetiletý muž z Chebska, který se svými kamarády taktéž opouštěl hudební klub. Muž se měl po chvíli k dvojici vydat, protože žena měla volat o pomoc. Poté, co k místu incidentu dorazil, tak měl dvaadvacetiletého muže oslovit, ale ten ho měl bez varování okamžitě fyzicky napadnout. Po incidentu byl muž z Chebska hospitalizován v nemocnici a následně byl několik týdnů v pracovní neschopnosti,“ doplnil.

Uvedeného jednání se dvaadvacetiletý muž měl dopustit i přesto, že byl za podobný trestný čin v posledních třech letech pravomocně odsouzen.