V Aši vyhlásí osobnosti města

Město Aš vyhlašuje anketu Osobnost města Aše. Od roku 2017 jednou za dva roky je udělováno ocenění Osobnost města Aše jednotlivcům nebo kolektivům, jako projev uznání a poděkování za jejich činnost, přínos městu, reprezentaci města či za mimořádný počin.

Pravidla pro udělování ocenění Osobnost města Aše včetně nominačního formuláře jsou k dispozici na odboru školství, kultury a sportu MěÚ Aš, který je garantem vyhlášení ankety, nebo v elektronické podobě níže.

Ocenění bude uděleno v oblastech:

Kultura – Sport – Školství- Mimořádný počin

Pro podání nominace je nutné vyplnit formulář (návrh na udělení ocenění Osobnost města Aše) a doručit jej do 28. února 2019 písemně na adresu Městský úřad Aš, odbor školství, kultury a sportu, Kamenná 52, 352 01 Aš, v elektronické podobě na e-mailovou adresu: podatelna@muas.cz nebo prostřednictvím datové schránky: 5nubqy8.

V polovině měsíce března bude na stránkách města vyvěšen přehled nominovaných na „Osobnost města Aše“, kde bude umožněno online hlasování formou ankety, zároveň bude na podatelně MěÚ Aš, Kamenná 52; v Infocentru (budova Knihovny Aš) na Hlavní ulici a v přízemí radnice v ulici U radnice č. p. 1 přistaven box pro ty, kteří chtějí hlasovat osobně. Hlasování bude ukončeno dnem 30. 4.2019.

Ocenění budou předána při slavnostní příležitosti na společenském plese.

Pravidla pro udělování ocenění Osobnost města Aše

Návrh na udělení ocenění Osobnost města Aše

Milan Vrbata