ČajoKrásné Vánoce si vychutnají návštěvníci na kolonádě

Odpočinout si v předvánočním shonu mohou návštěvníci v Mariánských Lázních. Neděle 16. prosince od 10 do 17 hodin bude patřit na kolonádě ČajoKrásným Vánocům.

Na místě se bude lisovat mošt, k mání bude i výborný cider a jablečný mošt z tuzemských jablek. Ti, kteří to rádi hot, si přijdou na své u ostrých chilli past. K dostání budou farmářské produkty z českých polí. Vonět budou čerstvé štrúdly i domácí čajové pečivo. Na akci se bude péct i speciální pizza ze špaldové mouky. Připraven bude také stánek s vybranými sýry a možná, že v nabídce přibudou i jitrnice, jelítka a uzená masa. Chuťové buňky návštěvníků jistě potěší grilovaná žebírka, svařené víno, vánoční punč a bude také čaj. „Na ČajoKrásných Vánocích bude i velké množství street foodových stánků jako je například Žebírkov, Kachnička na růžovo nebo Fantova rybárna. Letos poprvé přijede i parta s názvem Pražský piknik, která přiveze domácí pivo i zvěřinový guláš,“ uvedla organizátorka Eva Koreisová.  

Na akci volně naváže Zimní čajovna, která se uskuteční opět na mariánskolázeňské kolonádě v době od 25. do 31. prosince.