Domácí podlehli Kaznějovu

V pořadí 7. kolo hokejové ligy mohli diváci shlédnout v páteční podvečer. Hrálo se opět na chebském stadionu, tentokrát proti TJ Apollo Kaznějov. Utkání skončilo za stavu 4:6.

Hokej Cheb Kaznějov 2Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/Adelle/Album/4776993

Do pátečního zápasu nastoupili domácí po boku malých spoluhráčů, kteří po společném focení předali dárky soupeřům. Od první třetiny bylo jasné, že to bude těžký zápas. Hráčům chyběla rychlost a také jejich obvyklé nasazení. Hned v úvodu jsme vstřelili první branku, která zůstala do konce třetiny také tou jedinou.

Hokej Cheb Kaznějov 3Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/Adelle/Album/4776993

Druhá třetina byla gólově produktivnější, avšak ne v náš prospěch. Soupeř skóroval hned třikrát, do kabin se tedy odcházelo za stavu 1:3.

V poslední třetině zvýšil Kaznějov náskok na 1:5 a vše se zdálo ztracené. Ale diváci nepřestali v povzbuzování, právě naopak a opět se potvrdilo, jak to může být pro tým důležité. Hráči se snažili ze všech sil a ještě dokázali rozdíl stáhnout třemi brankami na 4:5. Tři minuty před koncem se otřásla domácí brána znovu a bylo rozhodnuto.

HC Stadion Cheb             4  : 6             TJ Apollo Kaznějov

                                     (1:0,0:3,4:3)

Branky:

  1. Račanský (24.Kalla sen.)
  2. Novotný
  3. Šafařík (33. Račanský)
  4. Truhlář (10. Šafařík)

Sestava domácích:

Brankáři: Vrána, Pokuta

Obránci: Beer, Kalla jun., Truhlář, Strýček, Kalla sen., Vápeník

Útočníci: Hlavatý, Račanský, Šafařík, Maydl, Novotný, Bečvář, Sůs, Krutina, Stynkler ml., Stynkler st.,           Jäger, Kassal. 

Trenér domácích nám opět poskytl několik slov: „ Od první minuty jsme se přizpůsobili hře soupeře. Chyběl nám pohyb a nasazení. Dali jsme příležitost všem hráčům, začali jsme hrát na čtyři útoky a hráči se nedokázali dostat do tempa. Za výkon bychom se rádi divákům omluvili a doufáme, že už se tato parodie na hokej nebude opakovat.“

Další utkání se odehraje 17.11. od 17 hodin na stadionu soupeře HC Rebel Nejdek. Půjde o důležitý zápas, tak věříme, že si ty tři body přivezeme.

ADELLE

Hokej Cheb Kaznějov 1Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/Adelle/Album/4776993