Miss Princess of The World 2017 si prohlédla Mariánské Lázně

Nezvyklá zima a zároveň výborná kuchyně, takové jsou první dojmy Miss Princess of The World 2017, Dajany Laketic, z únorové návštěvy České republiky. V Mariánských Lázních se setkala se starostou Petrem Třešňákem, prohlédla si divadlo a prošla se po kolonádě.

Více fotografií zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/4114076Miss Miss Princess of The World 2017 si prohlédla Mariánské Lázně

„Jsem v České republice poprvé, ale už teď cítím, že je to moje druhá domovina,“ uvedla úřadující Miss Princess of The World 2017 Dajana Laketic. „Je tu opravdu příjemně a velmi se mi líbí přátelskost a otevřená srdce zdejších lidí,“ sdělila.

Vítězka posledního světového finále přiletěla z domovské Malty ve středu 14. února. O den později již zdobila slavnostní zahájení mezinárodního veletrhu Holiday World v Praze Holešovicích. Po oficiálních rozhovorech pak stihla i natáčení medailonku u pražských pamětihodností či večerní oslavy Čínského Nového roku v Obecním domě. V pátek pak odjela na plánovanou oficiální návštěvu západočeských lázní.

Prezident soutěže Viktor Krča představil v Praze světovou vítězku Miss Princess of the World  zahraničním velvyslancům, domácím politikům, zástupcům krajů, médií a partnerů. „Těší mě jejich okamžitá reakce a kladná zpětná vazba. Dajana je opravdu skutečná MISS se vším všudy. Milá, inteligentní, půvabná, přátelská, lidská a dobrosrdečná,” podtrhl Krča. „Tlumočení a doprovodu
naší ‚Princezny Dajany‘  se ujal moderátor soutěže Alexandr Komarnický, který kromě češtiny a angličtiny vládne dále němčinou, ruštinou či maďarštinou, a proto pro je pro nás nepostradatelnou součástí týmu.”

V Mariánských Lázních byla světová vítězka v rámci oficiální návštěvy přijata starostou města Petrem Třešňákem, který ji také seznámil s historií i současným děním v druhých největších českých lázních. Po společném obědě a prohlídce města pokračovala Dajana dál. Karlovy Vary nadchly úřadující Miss Princess Of The World svou atmosférou, léčivými minerálními vodami i výborným 13. Pramenem, který měla možnost okusit přímo v muzeu Jana Bechera. Na závěr své návštěvy vyjádřila touhu vrátit se sem v létě na soukromou dovolenou.

„Celý program byl velmi pestrý a nesmírně náročný. Užila jsem si každou minutu v České republice, protože to byla moje první návštěva této země ve středu Evropy,“ shrnula Dajana. Nebýt zimy, na kterou není podle svých slov zvyklá, vyrazila by jistě do lesa – ideálně na houby. Ty české ji totiž na talíři v rámci místních specialit doslova učarovaly.

Více fotografií zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/4114076Miss Miss Princess of The World 2017 si prohlédla Mariánské Lázně