Mariánské Lázně mají nového starostu. Je jím pirát Martin Kalina

V čele Mariánských Lázních usedne během posledních čtyř let už třetí starosta. A opět je to pirát. Petra Třešňáka nahradil dosavadní zastupitel a radní Martin Kalina.

Autor fotografie a videa: Josef Pavlovicstarosta M. L. na web

“Jsem rád, že mohu převzít otěže a pokračovat v plnění programového prohlášení naší koalice a dovést všechny slíbené projekty do konce, ať jde o územní plán, levné parcely pro bydlení pro občany Mariánských Lázní, přestavbu ploché dráhy v multifunkční komplex s in-linovou dráhou a samozřejmě zahájit práce pro přestavbu radnice v moderní a funkční komplex, kam budou naši občané chodit rádi. Pokud máte zájem sledovat co všechno tvoříme, najdete mě samozřejmě na facebooku a rád bych oznámil, že budu pokračovat v otevřené politice mého předchůdce, například s Kávou online se starostou, která proběhne podle plánu, opět v první pondělí v měsíci. Připravte si své dotazy, rád vám je zodpovím,“ sdělil ke změně nový starosta Kalina.

Video zde:

https://photos.google.com/share/AF1QipONOQXjaeOMy2GcEBB6-ewhEe1A_qNYE7ySD2qg7KTnf7xbohDrfPxWgrG7Ty8bTA?key=YjRxRXRjYXdOQ0ZKaG1YRDBNWGc1TS0zbnp5b0NR