Pohřešovaného mladíka našli mrtvého

Středočeští kriminalisté ve čtvrtek odpoledne potvrdili, že pohřešovaný mladík z Mladoboleslavska byl zavražděn. Po mladém muži pátrali kriminalisté i policisté nejen na Mladoboleslavsku, ale především v oblasti Karlovarska, kam měl být odvezen šestačtyřicetiletým mužem. Toho již policisté zadrželi poblíž Mladé Boleslavi.pátrání K. Vary

Několik desítek policistů pátralo také v lesích u Karlových Varů. Právě ve spolupráci s nimi bylo v noci na čtvrtek nalezeno tělo pohřešovaného muže v opuštěném objektu na Karlovarsku. Kriminalisté u něj nařídili soudní pitvu, jak potvrdil středočeský krajský policejní mluvčí Zdeněk Chalupa. A pitva už potvrdila, že mladý muž zemřel násilnou smrtí. Na základě toho tak kriminalisté zahájili trestní stíhání šestačtyřicetiletého muže pro zvlášť závažný zločin vraždy.

Další informace kriminalisté z taktických důvodů nebudou zveřejňovat.

Mladík podle policie odjel z Luštěnic na Mladoboleslavsku černým Renaultem, a to jako spolujezdec. Zda tou dobou ještě žil, není jasné. Každopádně byl vozidlem dopraven až na Karlovarsko. Kriminalisté okamžitě rozjeli rozsáhlé pátrání, kdy ve středu toto pátrání také medializovali. Tou dobou už byl ale bohužel podle všeho mladík po smrti.

Zdroj: MrK, Týdeník Policie

http://tydenikpolicie.cz/pohresovany-mladik-z-mladoboleslavska-byl-zavrazden/