Policisté pátrají více jak tři roky po muži. Neviděli jste ho?

Více jak tři roky uniká spravedlnosti pětapadesátiletý muž, na kterého je vydán souhlas se zadržením, příkaz k zatčení a rovněž byl na jeho osobu vydán Evropský zatýkací rozkaz. V Karlových Varech vyinkasoval zálohu od zájemců o auto a pak již nekomunikoval. V případě jakýchkoliv informací k hledanému muži volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.hladaný muž KK

„Karlovarští kriminalisté pátrají již více jak tři roky po pětapadesátiletém muži z Lysé nad Labem,“ uvedla Zuzana Týřová, policejní mluvčí. „Hledaný muž je asi 180 cm vysoké střední postavy, má hnědé oči, kulatý obličej a hnědé vlasy. V minulosti nosil vlasy krátce střižené, ale v současné době není vyloučena jiná úprava vlasů jako např. tvar, barva, délka případně knír či bradka. Popis oblečení není v současné době znám,” informovala.

„V Karlových Varech měl v roce 2013 nejméně ve třech případech pod falešnou záminkou nabídnout k prodeji osobní vozidlo, kdy nejprve vylákal z poškozených zájemců finanční zálohu v celkové částce kolem 15 tisíc korun a po jejím převzetí již nekomunikoval,” doplnila. Není vyloučeno, že může používat jiná jména nebo tituly. Podle svědků často mění mobilní telefony, používá zapůjčené či předplacené karty, nepracuje s PC a neřídí motorové vozidlo.
KLAUS MILOSLAV

 

Datum narození 16.12.1961

Pátrání vyhlášeno 19.4.2013

Bydliště – okres NYMBURK

Státní příslušnost Česká republika (CZ)

Výška 180 až 182 cm

Zdánlivé stáří 51 let

Popis osobyPOSTAVA střední
BARVA VLASŮ hnědé
TVAR VLASŮ vlnité
BARVA OČÍ hnědá