Ukradl pivní sudy i cigarety

Kam přišel, tam kradl, by se dalo říct o pětadvacetiletém muži. Jeden den ukradl pivní sudy, druhý den karton cigaret a do třetice následující den opět cigarety. Škoda, kterou způsobil se vyšplhala na částku bezmála deset tisíc korun. V případě odsouzení mu hrozí až tři roky za mřížemi.Policie-ill-malé-na-web

Policisté z Obvodního oddělení Mariánské Lázně sdělili podezření pětadvacetiletému muži z Chebska za přečiny krádež. Muž si od policistů vyslechl sdělení podezření ze spáchání přečinů Krádež, jelikož se takového jednání dopustil i přesto, že byl za stejný trestný čin v posledních třech letech odsouzen nebo potrestán.

„Trestných činů se měl muž dopustit ve třech případech v Mariánských Lázních. Nejprve měl dne 20. srpna v ulici Tyršova odcizit z neuzamčené místnosti dva kusy 50 litrových prázdných pivních sudů, čímž způsobil škodu nepřevyšující 2 000 korun,“ vysvětlil Daniel Dvořák, policejní mluvčí. „Následující den v odpoledních hodinách v prodejně potravin na ulici Hlavní třída odcizil ze stojanu karton cigaret. Tímto způsobil škodu převyšující 1 000 korun. Na stejném místě další den v ranních hodinách opět odcizil karton cigaret,“ doplnil.