Okradl, zmlátil a svázal mladou ženu

Snadný cíl, jak získat peníze, si našel pětačtyřicetiletý muž z Klatovska. Přepadl dvacetiletou dívku, kterou okradl, zmlátil a ještě svázal. O svém činu teď „hrdina“ může přemýšlet v policejní cele, kde čeká na rozhodnutí o uvalení vazby. V případě odsouzení si násilník může odsedět až deset let za mřížemi.Policie-ill-malé-na-web

Kriminalisté již zahájili trestní stíhání muže, a to pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže.

„Trestného činu se měl muž dopustit tím, že v pondělí  31. července 2017 v nočních hodinách v Chebu na ulici Hračkářská přepadl dvacetiletou ženu. Po ženě chtěl peníze, při tom jí několikrát udeřil a poté, co mu je žena odmítla vydat, prohledal jí kapsy a kabelku,“ uvedl Daniel Dvořák, policejní mluvčí. Odcizil jí mobilní telefon a peněženku s finanční hotovostí. Poté ženě ještě svázal ruce i nohy a z místa utekl. Žena utrpěla poranění, která si vyžádala ošetření.

„Chebští policisté a kriminalisté začali po muži pátrat, ten se však téhož dne dostavil na Policii v Chebu, kam se přišel sám nahlásit. Policisté muže zadrželi a umístili do policejní cely,“ doplnil mluvčí. V úterý 1. srpna 2017 podali chebští kriminalisté podnět státnímu zástupci k  podání návrhu na vzetí obviněného do vazby.