Ráj akvaristů, to jsou Akvatrhy v Chodově

Nejen pro skalní akvaristy je v Chodově připraven další Akvatrh. K vidění i koupi bude připraven široký sortiment všeho možného, co s akvaristikou souvisí.a-ryba-5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Společenský sál kulturního a společenského centra v Chodově u Karlových Varů se zaplní nejen milovníky a obdivovateli chovu ryb. Zájemci mohou nakoupit nebo jen obdivovat stovky druhů akvarijních a terarijních živočichů, vodní rostliny, substráty, kořeny, krmiva, technika a další příslušenství k akváriím a teráriím. „Od května do naší stále nabídky přibyli chameleoni, ježci, křečci nebo také několik druhů krmného hmyzu,“ uvedl Daniel Grigar, organizátor akce.

Akvatrhy nejsou určené pouze pro zkušené chovatele, výbornou volbou pro sobotní výlet jsou také pro ty, kteří zatím pouze uvažují nad pořízením akvária či terária. „Nejvíce se u nás líbí dětem, pro které je zážitek stejný, jako ze ZOO,“ doplnil organizátor.

Za zmínku jistě stojí také to, že Daniel Grigar, který akci pravidelně a takřka sám pořádá, je studentem gymnázia a je mu teprve šestnáct let.

Akce se uskuteční v sobotu 24. června od 9.30 do 11.30 hodin v KASS Chodov.