Policisté hledají svědky nehody

Dopravní policisté pátrají po svědcích dopravních nehody, ke které došlo dne 24. září 2016 v 19:30 hodin na silnici I. třídy č. 21 v katastru obce Františkovy Lázně.

„K dopravní nehodě mělo dojít tak, že řidič vozidla Peugeot 106 jel po komunikaci ve směru od obce Františkovy Lázně směrem k obci Aš a na rovném úseku předjížděl pomaleji jedoucí vozidlo stříbrné barvy,“ sdělila policejní mluvčí Zuzana Týřová. „Řidič motocyklu Honda CBR v opačném směru také předjížděl před ním jedoucí pomalé vozidlo. Při zařazování zpět do svého pruhu se řidič vozidla Peugeot a řidič motocyklu Honda CBR navzájem ohrozili. Následně došlo na středové čáře komunikace k bočnímu střetu. Po nárazu pokračoval nezjištěný řidič motocyklu Honda v jízdě směrem k obci Františkovy Lázně, kdy v obci Horní Lomany motocykl odstavil a z místa dopravní nehody utekl neznámo kam, aniž by splnil povinnosti účastníka po dopravní nehodě,“ doplnila mluvčí. Řidič vozidla Peugeot zastavil a vyčkal do příjezdu policejní hlídky. Poté byl převezen do nemocnice na ošetření.

Dopravní policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby jakékoliv informace, které pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158.