Zuzana Hejnová a Pavel Maslák nabídli divákům skvělou podívanou

Na Velké ceně města Chebu v atletice se i tentokrát představily špičky nejen české atletiky. Chybět nesměla ani dvojnásobná mistryně světa Zuzana Hejnová a dvojnásobný mistr světa Pavel Maslák.  

Podívanou si nenechaly ujít stovky diváků.  Akce se uskutečnila v úterý 2. července na chebské Krajince na „zlaté“ dráze. Pro Zuzanu Hejnovou to byl poslední závod před startem na olympijských hrách v Riu.

Více fotografií  zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/1869201

„K vrcholu mítinku, který měl i přes nepříznivé počasí opět skvělou diváckou kulisu, patřila i kvalitně obsazená šedesátka mužů. Tu nakonec vyhrál momentálně nejlepší slovenský sprinter a semifinalista na stovce i dvoustovce z Amsterdamu Ján Volko, na kterého nestačil ani loňský vítěz, Nigerijec s německým pasem, Peter Emelieze,“ vysvětlil mluvčí chebské radnice Tomáš Ivanič. „Obrovské drama nabídl také běh žen na 300 metrů. V něm těsně zvítězila v nejlepším letošním českém výkonu 38.02 Denisa Rosolová. Druhou Nikolu Bendovou, která na letošním evropském šampionátu do 17 let v Tbilisi vybojovala bronzovou medaili, přitom porazila o jedinou setinu,“ doplnil mluvčí.

Více fotografií  zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/1869201