Blesková soutěž o dvě vstupenky na Romea a Julii

Pro nejrychlejšího čtenáře jsou připravené dvě vstupenky na středeční divadelní představení na Seebergu, kde uvede divadelní spolek Kašpar z Celetné Romea a Julii. A naše otázka je: Kdo milostné drama Romeo a Julie napsal? Odpovědi pište do komentářů pod tímto článkem na Facebooku Živého Chebska.Romeo-a-Julie

Hradní nádvoří na hradě Seeberg se tento týden promění v divadelní scénu. Divadelní spolek Kašpar z Celetné diváky přenese do italské Verony a představí nejslavnější milence v klasické divadelní hře od Williama Shakespeara – Romeo a Julie. Diváci si tak vychutnají dokonalé spojení hereckého umění, romantického příběhu a magické atmosféry hradu. Pro návštěvníky jsou připravená dvě představení ve dnech 26. a 27. července od 21 hodin. V hlavních rolích se představí Matouš Ruml, Tereza Rumlová, Petr Lněnička, Ilona Svobodová a další. Režie Jakub Špalek.

Předprodej vstupenek na pokladně Městského muzea nebo na pokladně hradu Seeberg. Cena vstupenky je 390 korun. Vstupenky rezervované na pokladně hradu bude nutné vyzvednout nejdéle hodinu před začátkem představení (ve 20 hodin). Nevyzvednuté rezervace zaniknou a vstupenky budou vráceny do volného prodeje.

Informace na tel. 354 544 308 (pokladna muzea) nebo 351 011 990 (pokladna hrad).

Foto: Divadlo Kašpar Celetná