Marcela Březinová: Největším dárkem je pro mě společný čas s dětmi a přáteli

Před několika dny natáčela ve Františkových Lázních zpěvačka Marcela Březinová spolu s Petrem Baťkem videoklip k nové písničce. Při té příležitosti si Živé Chebsko se zpěvačkou povídalo například o chystaném projektu, o Vánocích nebo také o dárcích.

Před několika málo dny jste natáčela spolu s Petrem Baťkem nový videoklip. Děj se odehrává ve Františkových Lázních. Prozradíte našim čtenářům nějaké podrobnosti?

Největší „podrobností“ je, že je to fakt skvělá písnička … Když mi ji Petr poslal, zněla mi v hlavě hned druhý den ráno a to je pro mne jasná známka, že do toho jdu. Jak natáčení ve studiu, tak i ve Františkových Lázních bylo plné pohody a doufám, že se bude líbit i Vám.

Po kolikáté jste přijela do Františkových Lázní? Máte tady nějaké oblíbené místo?

Františkovy Lázně mám ráda pro komorní a klidnou atmosféru. Nedokážu vám však odpovědět  na otázku, pokolikáté jsem zde. Rozhodně jsem tu koncertovala s OK Bandem či sólově. A v rámci výletů, které se vždy snažím k pobytu připojit, je skvělým tipem třeba Komorní hůrka.

Blíží se Vánoce. Máte při svém pracovním vytížení čas například na pečení cukroví? A jaké máte nejraději?

Než jsem jela na natáčení, stihla jsem upéct vanilkové rohlíčky. Recept mi předala babička a musím se pochválit, ostudu jsem jí neudělala 🙂 Určitě se v nebi raduje. Tradičně pak pečeme vánočku a také nějaké cukroví dostanu.

Dodržujete nějaké vánoční tradice?

Kromě mého oblíbeného rozkrojení jablíčka žádné zvláštní vánoční tradice či zvyky nemáme a nedodržujeme. Největším dárkem tak pro mě zůstává společný čas s dětmi a přáteli.

Jaké jsou podle vás ideálně prožité Vánoce?

Víte, v této zvláštní době je plánování nemožné, vše aktuální je na mých stránkách www.marcelabrezinova.cz nebo FB. S jistotou však vím, že premiéra společného klipu s Petrem bude v neděli 27. prosince. Už se těším!:-)

Co byste si přála najít pod vánočním stromem?

Nejen pod stromeček přeji sobě i vám blízkost blízkých a všem nám největší sílu ve Vesmíru, kterou je Láska