Kriminalisté pátrají po neznámém muži. Nezletilé dívce vyhrožoval a požadoval peníze

Chebští kriminalisté pátrají po muži dosud neznámé totožnosti, který měl v úterý 8. prosince 2020 přistoupit přibližně v 17.05 hodin k nezletilé dívce, která stála na chodníku v ulici Hroznatova v Mariánských Lázních – Úšovicích. Dívku, která měla na sobě černé kalhoty a výrazně růžovou zimní bundu s kapucí,  měl uchopit za ruku a pod pohrůžkou násilí po ní požadovat finanční hotovost. Po chvíli se zřejmě lekl projíždějícího vozidla a z místa utekl.

 Provedeným šetřením policisté zjistili, že by se mělo jednat o muže ve věku zhruba třiceti let, vysokého přibližně 175 až 185 centimetrů, který byl plešatý a na horní zadní části hlavy měl výrazné tetování červené, zelené a oranžové barvy a kolem brady měl mít světlé vousy. Na sobě měl mít černou bundu, černé kalhoty a na nohou výrazně bílé tenisky.

 Šetřením bylo zjištěno, že poblíž incidentu měla procházet žena neznámé totožnosti.

 Kriminalisté žádají případné svědky této události, kteří se v inkriminovanou dobu nacházeli v Mariánských Lázních ve vnitrobloku ulic Hroznatova a Tepelská, případně v okolí bývalého klubu Luna, aby kontaktovali bezplatnou telefonní linku 158 či telefonní číslo 974 372 320. Také žádají řidiče osobních automobilů, kteří místem zrovna projížděli, všimli si pohybu uvedených osob či mají ve vozidle kameru, aby se taktéž obrátili na uvedená telefonní čísla. Jakékoliv informace k uvedenému pachateli lze poskytnout, kromě již uvedených telefonních čísel, také policistům na kterémkoliv obvodním oddělení policie v Karlovarském kraji.

 

nprap. Jakub Kopřiva