V neděli zazní Benefiční koncert pro Hospic sv. Jiří

Vážení a milí občané našeho krásného kraje, drazí a věrní příznivci Západočeského symfonického orchestru Mariánské Lázně, srdečně Vás všechny zdravíme a dovolte nám, abychom Vás i v těchto těžkých dobách informovali, že náš orchestr není zcela paralyzován ve své činnosti. Moc nám chybí přímý kontakt s Vámi všemi, ale my věříme a doufáme, že situace nám dovolí před Vás předstoupit v novém roce.

 Nyní nám dovolte, abychom Vás pozvali ke sledování Benefičního koncertu pro Hospic sv. Jiří, který má svou působnost od Sokolovska, přes Chebsko, Mariánskolázeňsko až po Tachovsko.

V pátek 27. listopadu jsme předtočili ve Společenském domě Casino tento Mikulášský dárek pro hospic, který bude vysílán prostřednictvím mnoha dostupných médií v našem kraji.

 Termín vysílání je:  Neděle 6. prosince 2020 ve 20 hodin.

Foto: ZSO – zahájení lázeňské sezóny 209

Na koncertě zazní například krásné Biblické písně Antonína Dvořáka, nebo Ave Maria Franze Schuberta, v podání vynikajícího barytonisty Daniela Klánského a to samozřejmě za doprovodu našeho orchestru, který řídí šéfdirigent ZSO, pan Martin Peschík. Koncert má délku trvání 60 minut.

Všechny Vás prosíme, sdílejte tuto informaci dále mezi své známé, příbuzné, bližní, a podpořte činnost Hospice sv. Jiří jakoukoliv formou. Bude možné zasílat DMS, nebo přímým darem na účet hospice.

Vše se dozvíte z obrazovek svých televizorů, počítačů, notebooků atd. Hospic sv. Jiří naší podporu velice a naléhavě potřebuje!

S radostí mohu sdělit, že na úvod této sbírky členové našeho orchestru mezi sebou vybrali krásnou částku 17.400 Kč!!!

 

Předem Vám za všechny dary vřele děkujeme!

Níže naleznete některé odkazy médií, na kterých bude benefiční koncert přenášen.

https://www.youtube.com/…red

https://www.facebook.com/…OML

https://www.zaktv.cz/

http://www.marianskelazne.tv/

https://zivechebsko.cz/

Pevné zdraví a krásný adventní čas Vám všem přeje celý Západočeský symfonický orchestr Mariánské Lázně