Pomoc restauratérům: U Přístavu nabízejí nově také chlebíčky. Přijímají objednávky na vánoční cukroví

Podle aktuálních vládních opatření dochází k uzavření restaurací až do začátku listopadu. Proto někteří provozovatelé začali poskytovat jídlo s sebou nebo pokrmy rozvážejí. Restaurace U Přístavu na Pomezí rozšiřuje nabídku. Kromě hotových jídel i minutek si nově mohou zájemci objednávat obložené chlebíčky. Také začali přijímat objednávky na vánoční cukroví.

„Tento týden je pro nás týdnem novinek! Rozhodli jsme se nabídnout možnost objednávek cukroví na Vánoce i širší veřejnosti, protože ho budeme letos stíhat napéct o něco více “ uvedla majitelka restaurace s tím, že cukroví pečou už dlouhá léta, ale většinou není čas na to uspokojit poptávku už jen pravidelných zákazníků.

„Krom toho nás situace s opatřeními donutila konečně dotáhnout dlouho plánovanou novinku v podobě našich vlastních chlebíčků. Tedy donutila – v našem týmu je to tak, že se nezvládáme nudit a vymýšlíme co bychom mohli dělat, co vylepšit a jak udělat radost nejen zákazníkům, ale i sobě.  Dlouho jsme chtěli vlastní chlebíčky nabízet, ale přáli jsme si je mít lepší než ostatní samozřejmě“ uvedla majitelka se smíchem.  „ To se nám tento týden podařilo doladit. Změnili jsme tu absolutně nejzákladnější surovinu! Klasickou veku jsme nahradili naší vlastní, s vlastní recepturou a najednou je to přesně tak nadýchané, jak jsme si představovali“  vysvětlila majitelka.

V restauraci U Přístavu si tedy nově můžete objednat nejen Vánoční cukroví, ale také dodávku chlebíčků na vaše rodinné oslavy či jen tak. Zatím jsou v nabídce čtyři základní druhy a to – česnekový, vajíčkový, šunkový a nejznámější klasika salám + vejce.  Do budoucna plánují a doufají, že se zadaří vytvořit také bezlepkovou variantu těchto druhů chlebíčků.

„Možná jediná nevýhoda našich chlebíčků je ta, že je potřeba, objednat je raději tři dny dopředu. Není to tak jednoduché, jako když si tu veku koupíte hotovou“  dodala majitelka.

Vytvořeno ve spolupráci s webovou stránkou spojeniasakovi.cz