Pomoc restauratérům: Prodejna Masného krámu Krkovička funguje. Navíc rozváží jídla, maso i uzeniny

Podle aktuálních vládních opatření dochází k uzavření restaurací až do 1. listopadu. Proto někteří provozovatelé začali poskytovat jídlo s sebou nebo pokrmy rozvážejí. Masný krám Krkovička v Chebu má stále otevřenou prodejnu masa a uzenin, jen jídelna musela zůstat uzavřená. Dobrou zprávou je, že jídla, maso i uzeniny zákazníkům rozvážejí. Zřízeno mají i výdejové okénko. Objednávku stačí zavolat na telefonní číslo 774 150 963. O tom, jak tuhle dobu zvládají i co nabízejí si povídalo Živé Chebsko s Petrem Utíkalem.

Foto: Archiv provozovny

Jak Vás současná situace ovlivnila?

Situace do jisté míry ovlivnila, ale spíše zničila trh. Po první krizi se obchod opět nastartoval a vzbudil v nás podnikatelích naději, že se vše vrátí do normálu, ovšem druhá vlna nás zřejmě zničí daleko více.

Stravovací služby nás paradoxně ještě drží, našim zákazníkům patří obrovské poděkování. Ovšem rozvoz masa a uzenin je téměř na nule, chybí hosté v lázních, studenti v jídelnách, je to opravdu kritické, byť se to na první pohled nemusí vůbec zdát.

Co aktuálně zákazníkům nabízíte?

Zůstává klasické denní menu, jen se u nás nemohou zákazníci posadit. Celý sortiment masa, uzenin a sýru zůstává také. Nesmíme zapomenout ani na kompletní nabídku vín ze Znojma.

Máte výdejové okénko?

Zákazník může i nadále k nám do provozovny, máme výdejní pult v běžném režimu. Alespoň si tak mohou v klidu a v teple vybrat na co mají chuť a nemusí čekat venku v zimě.

Rozvážíte jen obědy?

Snažíme se rozvážet obědy a čerstvé opracované maso. Víme, že především pro některé je situace velmi vážná. Třeba vepřové maso bereme výhradně z českých chovů.

Tím se dostávám ke kolečku podpory. Snažíme se vše odebírat od českých firem, vnímáme to jako naší formu podpory, protože když se jeden článek v řetězci přestane točit, mají problém všichni.

Jak si mohou zákazníci obejednávat?

Veškeré objednávky mohou zákazníci objednávat přímo na mém telefonu: 774 150 963, v případě větší objednávky pak emailem na peutikal@seznam.cz

 Vzkaz zákazníkům

Věřím, že s drobnou podporou vás všech zvládneme i tuto krizi. Když jsme v roce 2009, tedy v hluboké finanční krizi otevřeli, začali jsme se účastnit hospodářské soutěže, kde firma s lepší službou a produktem má větší šanci na přežití. Teď je to jiné, a v tom je zásadní rozdíl. Nesoupeříme mezi sebou, ale proti neviditelnému nepříteli.

Proto bych vás chtěl požádat, abyste podpořili i naše kolegy z branže, lokální restaurace a řeznictví, protože tentokrát jsme v tom všichni společně.

Adresa: Wolkerova 30 35002 Cheb