Otevřela dveře a tam stál muž s nožem i zbraní

Velké překvapení čekalo na ženu, která otevřela dveře. Za nimi stál muž se zbraní a nožem, který začal vyhrožovat. Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání osmadvacetiletého muže z Mariánských Lázní, kterého obvinili ze spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování.

 „V první polovině srpna letošního roku měl ve večerních hodinách přijít obviněný k panelovému domu v Mariánských Lázních,“ informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „U vstupních dveří měl zazvonit na pětatřicetiletou ženu a z důvodu, aby mu žena dveře otevřela, se představit pod jiným jménem. Po otevření měl vstoupit do domu a přijít k bytu. V jedné ruce měl mít nůž a v druhé ruce střelnou zbraň. Po ženě stojící ve dveřích měl chtít, aby mu řekla, kde je v současné době její devětadvacetiletý známý. Po chvíli jí měl navíc začít vyhrožovat. Žena na nic nečekala, zavřela dveře a okamžitě vše oznámila na tísňovou linku 158,“ upřesnil.

 Policisté následně osmadvacetiletého muže zadrželi. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.