Policisté pátrají po neznámém muži z videa. Jakékoliv informace volejte na linku 158

Karlovarští kriminalisté od července tohoto roku intenzivně prošetřují případ znásilnění. K činu došlo ve středu dne 29. července 2020 krátce po půl šesté hodině ranní v Karlových Varech.

„Dosud neznámý muž měl na stezce z Horního vlakového nádraží směrem na Ostrovský most obtěžovat mladou ženu,“ informovala policejní mluvčí Eva Valtová. „Využít měl její nepozornosti, neboť měla v uších sluchátka s puštěnou hudbou a neslyšela, když k ní přicházel. K poškozené měl zezadu přistoupit a sáhnout jí pod sukni a osahávat jí na intimních partiích. Poškozená žena se zalekla, polila ho horkou kávou a poté z místa utekla,“ sdělila.

Šetřením se kriminalistům podařilo získat videozáznam, na kterém je zachycen muž, který by mohl přispět k objasnění tohoto případu.

„Tímto žádáme širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po totožnosti muže z kamerového záznamu. Kdokoli muže pozná nebo má jakékoliv další informace, které by pomohly k objasnění případu, volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu,“ uvedla mluvčí.