Karlovarský kraj vyhlašuje 4. ročník ankety Senior roku

​I letos chce kraj ukázat, že v našem regionu žije celá řada činorodých seniorů, kteří pomáhají lidem ve svém okolí a mají spoustu zájmů a aktivit. Proto vyhlásil další ročník krajské ankety Senior roku. Návrhy na ocenění může veřejnost zasílat prostřednictvím on-line formuláře umístěného na webu kraje od 3. července až do 15. srpna 2020.

Foto: Ilustrační

„Setkávám se s našimi seniory na krajských akcích, na vyhlášení výsledků různých soutěží a přicházejí za mnou i v rámci Dne s hejtmanem. A vždycky mě překvapí, jak jsou i ve svém věku plní nadšení pro věc, kterou zrovna řeší. Mám radost, že se stále zajímají o cestování, sportovní a kulturní akce, mají nápady, jak zlepšit život kolem sebe. Proto se snažíme tyto osobnosti ocenit, zviditelnit jejich životní osudy a inspirovat nejen jejich vrstevníky, ale mnohdy i lidi o generace mladší,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kubis.

Zájemci mohou nominovat jednotlivce z našeho regionu, kterým musí být minimálně 60 let. Formulář anketního lístku najdou na informačním portálu Karlovarského kraje:
https://www.kr-karlovarsky.cz/php/seniorroku/seniorroku.php. Při  vyplňování lístku je třeba uvést informace také o člověku, který nominaci posílá, a sdělit důvod, proč danou osobu navrhuje na ocenění. Všechny správně vyplněné nominace zaslané v požadovaném termínu budou předloženy na vědomí Radě Karlovarského kraje. Slavnostní vyhlášení výsledků ankety se uskuteční 5. listopadu 2020 ve slavnostním sále Grandhotelu PUPP.

V případě jakýchkoliv dotazů se můžete obracet na pracovníky odboru sociálních věcí Krajského úřadu Karlovarského kraje, konkrétně na Ivu Hauptmannovou, která je k zastižení na telefonním čísle:
354 222 237 nebo na e-mailu: iva.hauptmannova@kr-karlovarsky.cz.