Chceš 110 000 korun, jistý plat a zajímavou práci? Přidej se k policii v Karlovarském kraji

Získal jsi maturitu? Nemáš praxi? Chceš, aby tvá práce měla smysl? Po nástupu k policii v Karlovarském kraji získáš náborový příspěvek 110 000 Kč. Nejprve se během ročního zaškolení na policejní škole naučíš vše, co je potřebné znát před tím, než půjdeš do terénu. Budeš pobírat každý měsíc plat s nárokem na stravu a ubytování zdarma a na proplacení cestovních výdajů.

Poté začneš pracovat v terénu a tvůj plat přesáhne 30 000 korun. K tomu získáš další příplatky za svátky, přesčas a osobní ohodnocení. Navíc se ti každé tři roky bude plat automaticky zvyšovat. Pro zajímavost, průměrný měsíční plat policistů v Karlovarském kraji v roce 2019 činil 42 700 Kč.

Tvá kariéra záleží jen na tobě, u nás máš široké možnosti kariérního růstu. Budeš-li aktivní, dobře se zapracuješ v terénu a získáš potřebné zkušenosti, můžeš přejít na různá služební místa. Tvoje práce se tak může snadno stát tvým koníčkem. Můžeš se stát například kriminalistou, vyšetřovatelem,  kriminalistickým technikem, operačním důstojníkem, psovodem nebo tiskovým mluvčím. Možnosti u policie máš opravdu obrovské. Záleží jen na tobě.

 A jaké máme u nás benefity? Budeš mít nárok na 6 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní nebo životní pojištění, na různé sportovní aktivity, kulturu a volný čas. Budeš mít také možnost využít příspěvek na dovolenou ve výši 13 000 Kč. Pokud onemocníš, budeš po dobu nemoci pobírat plat v plné výši, pokud tedy délka nemoci nepřesáhne 30 kalendářních dní.

Věrnost policistů se u našeho bezpečnostního sboru vyplácí. Po 15 letech služby získáš k 6 týdnům dovolené, ještě navíc máš každoročně nárok na ozdravný pobyt v délce 14 dní. Ten můžeš strávit buď sportovními aktivitami, nebo jet do lázní. V případě, že bys po těchto odsloužených letech odešel od našeho sboru, máš nárok na doživotní výsluhový příspěvek. 

Práce u Policie České republiky je dnes atraktivním zaměstnání s jistotou platu, které má smysl. U nás se ti nemůže stát, že bys nedostal každý měsíc výplatu nebo ti dal tvůj zaměstnavatel výpověď, protože se dostal do finančních problémů. Jsme jeden z největších a nejstabilnějších zaměstnavatelů.

Chceš pracovat ve vzrušujícím a dynamickém prostředí s mladými kolegy? Chceš mít smysluplnou práci s různorodou pracovní náplní? Nemáš žádnou praxi? Nevadí, přidej se  k nám. Naučíme Tě pracovat a jednat s lidmi, střílet z krátkých a dlouhých střelných zbraní, sebeobranu a boj zblízka. K bezpečí svému i svých blízkých můžeš sám přispět a chránit je, protože pocit bezpečí občanů nám není lhostejný.

Co od tebe požadujeme my? Státní občanství ČR, trestní bezúhonnost a zdravotní, fyzickou a osobnostní způsobilost k výkonu služby.

A jaké musíš mít vzdělání? Středoškolské ukončené maturitní zkouškou. Pokud přemýšlíš o  studiu na vysoké škole, u nás jí můžeš studovat i při výkonu služby, případně i s nárokem na služební příjem a služební volno na studium.

Po úspěšném absolvování přijímacího řízení můžeš nastoupit na obvodní oddělení nebo dopravní inspektoráty v okresech Karlovy Vary, Sokolov a Cheb. Kam poté povede tvá cesta u našeho policejního sboru, záleží už jen na tobě.

Další informace nalezneš na našem webu nabor.policie.cz   . Chceš být policistou nebo policistkou? Neváhej, napiš na email krpk.nabor@pcr.cz  a naši personalisté se ti ozvou.