Video: Policisté pátrají po zloději na bruslích

Policisté pátrají po zloději, který se vykradl jednu ze sokolovských prodejen. Zvláštní bylo, že přijel na bruslích. Sokolovští policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k ustanovení pachatele, aby kontaktovali linku tísňového volání 158. Své poznatky mohou sdělit také na jakékoliv policejní služebně.

„Sokolovští policisté pátrají po totožnosti muže na videu,“ informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „Dosud neznámý muž na bruslích měl v úterý  8. listopadu 2019 v době od 00:50 hodin do 00:55 hodin poničit vchodové dveře a následně vniknout do prodejny počítačů v Sokolově. Tu měl poté prohledat a z pokladny odcizit finanční hotovost. Tímto jednáním měl způsobit škodu téměř 28 tisíc korun,“ upřesnil.

Podle kamerových záznamů se mělo jednat o muže hubené postavy ve věku 20 až 30 let. Na hlavě měl kšiltovku s rovným kšiltem a kapuci. Na sobě měl zimní prošívanou bundu bez potisku se světlými rukávy a na nohou černé kolečkové brusle se světlými tkaničkami. V oblasti brady měl kratší tmavé vousy.