Více než 50 prodejců a výtvarných dílen bude přichystáno na Free Fler marketu

Možnost nakoupit originální, ručně vyráběné zboží nebo vytvořit maličkosti ve výtvarných dílnách  k blížícím se Vánocům budou mít zájemci na Free Fler marketu. Přichystán bude také tradiční hospicový bazárek, kde mohou přítomní nakoupit nejen oblečení, ale i hračky a ještě tím pomohou dobré věci. Akce se uskuteční v chebské Svobodě v neděli 24. listopadu od 10 do 17 hodin.

Více fotografií z minulé akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/4886312

„Zase po roce bychom vás chtěly pozvat na náš chebský market, který pořádáme za podpory světa fler.cz a Kulturního centra Svoboda,“ informovala jedna z organizátorek Free Fler marketu Lenka Houtke. „Jako již tradičně pro vás máme připraveno kolem 50 prodejců a výtvarných dílen.  V rámci přihlášek pro letošní market jsme zaznamenaly větší počet zájemců i ze vzdálenějších koutů naší republiky, a tak se kromě tvůrců z karlovarského kraje můžete těšit i na větší zastoupení přespolních,“ uvedla.

Jako vždy bude patřit horní patro kulturního domu tvořivým dílnám a workshopům, ze kterých bude co vybírat. Většina kreativců, kteří  mají dílny připravené, nemá jen jeden workshop, ale hned několik možností tvoření.

Více fotografií z minulé akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/4886312

Na balkoně bude jako každý rok dobročinný bazárek, který připravuje Hospic Sv. Jiří a na kterém bude možnost nakoupit zajímavé kousky oblečení i doplňků i hraček.  Kromě toho, že mají vždycky fajn zboží, podpoříte nákupem u nich i dobrou věc. Veškerý výtěžek si nechávají na svůj provoz a tedy na pomoc lidem, kteří už se o sebe nedokážou postarat sami.

Celý velký sál zaplní jako vždy zboží vyráběné ručně a také s láskou. „Poctivě pro vás každý rok vybíráme z došlých přihlášek ty tvůrce, jejichž zboží je originální, a také ty, které nemáte v průběhu roku moc možnost v okolí potkat. Takové vám rády zveme i opakovaně, protože si o ně sami říkáte – ať už proto, že si chcete doplnit sbírku, nebo abyste mohli podarovat kamarády a kamarádky, kteří vám závidí úlovky z předchozích ročníků. Letos budeme tajuplné jako hrad v Karpatech – žádná jména z nás takto dopředu nedostanete. Aneb máme probráno, v podstatě i vymyšleno, co a jak – ale naši tvůrci ještě potvrzení účasti neobdrželi – a ti by to měli vědět jako první. Takže vás všechny drze pozveme na facebookovou událost Free Fler Market 2019 (https://www.facebook.com/events/1891615744274892/) a tam si společně budeme jednotlivé tvůrce představovat,“ vysvětlila Lenka Houtke.