Penny varuje před podvodnou soutěží

V posledních dnech se začala sociálními sítěmi šířit soutěž o dárkové poukazy do obchodu Penny. Společnost před nimi na svých stránkách varuje. Jde totiž o podvod.

Vyjádření společnosti Penny: Rádi bychom upozornili zákazníky na podvodné soutěže, které se v posledních dnech šíří internetem (Facebook i WhatsApp) i pomocí SMS v podobě podvodných stránek nabízejících k oslavě výročí 20 000 Kč za vyplnění dotazníku či 5 000 Kč či 1500 Kč dárkovou kartu, poukazy v hodnotě 6 500 Kč po zadání kódu či mobilní telefon Samsung.

Žádná taková soutěž neprobíhá, všechny naše soutěže probíhají pouze prostřednictvím našich oficiálních kanálů – tady na Facebooku, na webových stránkách penny.cz, na našem Instagramu, případně emailem, v letáku či na prodejně. Důrazně doporučujeme na tyto podvodné zprávy nereagovat a žádné údaje nevyplňovat ani na zprávy nereagovat. Podvodné soutěže poznáte například podle neoficiální url webové stránky či starého loga.

Další informace zde: https://www.penny.cz/penny-corner/souteze-a-novinky?fbclid=IwAR2NuvPZZlTt_0NINq_r0q4CjPFR8As124sQA3MxSylcEsBSWq20DC0cBjc