Výtržník napadl muže, ten skončil v bezvědomí. Výtržnice se vrhla na vlasy druhé ženy

K napadení muže vyjížděli policisté v Toužimi. Agresor posilněný alkoholem ranou poslal muže k zemi. Ten upadl do bezvědomí. V amazonku se pak změnila třiatřicetileté žena v Sokolově, která se vrhla na druhou ženu. Za vlasy ji strhla na zem. I tady musela být napadená ošetřená v nemocnici. Oběma podezřelým hrozí v případě odsouzení až dvouletý trest za mřížemi.

Toužimští policisté sdělili osmadvacetiletému muži podezření ze spáchání přečinu výtržnictví.
„Takového protiprávního jednání se měl dopustit v polovině měsíce října tohoto roku v malé obci na Karlovarsku,“ vysvětlila policejní mluvčí Zuzana Týřová. „Před restaurací, posilněn alkoholem, měl fyzicky napadnout o dva roky staršího muže. Toho měl nejprve udeřit pěstí do hlavy, kdy napadený v důsledku toho spadl v bezvědomí na zem,“ doplnila. Podezřelý muž mu způsobil zranění, se kterým byl následně převezen k lékařskému ošetření do nemocnice.

Obdobný případ řešili policisté z obvodního oddělení Sokolov. I ti sdělili třiatřicetileté ženě podezření ze spáchání přečinu výtržnictví.

„Takového jednání se měla podezřelá dopustit začátkem listopadu v Sokolově. Během večerních hodin měla nejdříve přistoupit k ženě a bez jakéhokoliv předchozího konfliktu jí uchopit za vlasy a strhnout na zem. V dalším jednání bylo ženě zabráněno svědkem celého incidentu,“ upřesnila mluvčí. Poškozená žena následně vyhledala lékařské ošetření.