Pomozte při pátrání po muži z fotografie. Pokusil se vybrat peníze z platebních karet

Policisté z obvodního oddělení v Plesné šetří případ, kdy zatím neznámý pachatel rozbil okénko u auta a ukradl z něj kabelku. V ten samý den se pokusil neznámý muž vybrat z bankomatu hotovost. Policisté žádají širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po muži na fotografii. V případě jakýchkoliv informací k neznámému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Plesenští policisté šetří případ krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, ke kterému došlo v úterý 23. července ve večerních hodinách v obci Starý Rybník na Chebsku.
„Dosud neznámý pachatel měl rozbít okno u vozidla značky Hyundai, které majitelka zaparkovala před restaurací,“ uvedla policejní mluvčí Eva Valtová. „Z vozidla měl odcizit dámskou kabelku, ve které měla poškozená žena mobilní telefon, finanční hotovost a také peněženku. V peněžence měla osobní doklady a dvě platební karty. Krádeží a poškozením vozidla způsobil celkovou škodu ve výši kolem 40 tisíc korun,“ informovala.

Provedeným šetřením policisté zjistili, že se měl neznámý muž ještě téhož dne pokusit vybrat z každé odcizené platební karty hotovost z bankomatu v obchodním domě v Sokolově. Ty se mu nepovedly zrealizovat, jelikož majitelka své platební karty zablokovala.