Na pomezském adrenalinovém dni to žilo

Policisté s termovizí, záchranáři i hasiči se sjeli první zářijovou sobotu do Pomezí nad Ohří. Tentokrát jednotky nevyjížděly k žádné nešťastné události, ale na 6. ročník Adrenalinového dne. A ani letos se zde nikdo nenudil.   

Více fotografií akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/5600067

„Ani letos nepřišli návštěvníci o tu správnou adrenalinovou zábavu,“ uvedl starosta Pomezí nad Ohří Radek Tlačil. „Letos jsme pro přítomné, kromě tradičních aktivit, připravili novinku a tou byla práce policistů s termovizí,“ upřesnil.

Malí i velcí si mohli vyzkoušet například slaňování nebo lezecké překážky, které zajišťoval jako každý rok Traicont. Ti nejmenší návštěvníci si mohli nechat nakreslit na obličej veselý obrázek od výtvarníka Martina Pfeifera. Připravena byla také paintbalové střelniceJana Kuběnky. Organizátoři pamatovali i na ty, kterým vyhládlo, přichystáno bylo vynikající občerstvení.

Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/5600067

„Pro návštěvníky Adrenalinového dne, pod mostem v Pomezi nad Ohří, si členové spolku TRAICONT z.s. připravili jako v loňském roce tzv „mokrou“ variantu lanového traverzu, kde si zejména děti mohly vyzkoušet svoji odvahu,“ sdělil jeden z organizátorů Vladimír Koloc. „Za sebe mohu říci, že odvážné byly všechny děti. Pro větší a odvážlivější návštěvníky bylo po zlepšení počasí nachystáno slaňování nad volnou hloubkou. Z cca 20 metrů se slaňovalo za pomoci jištění zkušených lektorů a po přelezení zábradlí mostní konstrukce mohli návštěvníci pocítit vyplaveni adrenalinu do krve. Myslím si, že všichni přítomní si odnesli nezapomenutelné zážitky, a ti, kteří neměli odvahu vyzkoušet lanové atrakce v letošním roce, tak s těmi se jistě potkáme na příštím ročníku, ale již s vyplaveným adrenalinem,“ upřesnil.

Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/5600067