Zmlátili svoje družky, teď jim hrozí až tříleté vězení

Na tři roky za mříže by mohl putovat třiadvacetiletý muž z Ostrova a následovat by ho mohl osmatřicetiletý agresor, tentokrát z Jáchymova. Oba mají společné to, že napadli svoje přítelkyně. Obě napadené ženy musely vyhledat lékařská vyšetření. Jedna z nich si dokonce pobyla nějakou dobu v nemocnici.

Karlovarští policisté sdělili třiadvacetiletému muži z Ostrova podezření ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví. Toho se měl dopustit začátkem srpna tohoto roku v nočních hodinách v Karlových Varech na autobusové zastávce. „V podnapilém stavu měl fyzicky napadnout svou přítelkyni, a to tím způsobem, že ji měl několikrát udeřit hlavou o stěnu autobusové zastávky,“ informovala policejní mluvčí Eva Valtová. „Poškozená žena se snažila z místa utéct, přičemž volala o pomoc. Agresivní muž měl však ženu doběhnout, povalit ji na zem a opakovaně do ní kopnout. Po příjezdu hlídky na místo byl muž převezen na místní služebnu k provedení procesních úkonů. Žena byla se zraněním převezena do nemocnice k lékařskému ošetření s následnou hospitalizací,“ upřesnila.

Další muž, který měl napadnout svou přítelkyni, byl osmatřicetiletý muž z Jáchymova. „Ten měl v polovině července roku 2019 v Karlových Varech po slovní rozepři fyzicky napadnout svou přítelkyni. Ženu měl několikrát udeřit a kopnout do oblasti hlavy. Zraněná žena následně vyhledala lékařské ošetření. Muž si od policistů z obvodního oddělení Karlovy Vary město vyslechl podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví,“ dodala mluvčí.