Po návštěvě ženy zjistil, že mu chybí peněženka. Ta za její vrácení požadovala peníze

Pozval si ženu k sobě domů. Ona neodešla s prázdnou, vzala si jeho peněženku, za kterou pak požadovala peníze. Jediné, co by teď mohla za svůj čin dostat, jsou až dva roky v některém z nápravných zařízení.

Foto: Ilustrační

Ašští policisté sdělili podezření ze spáchání neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku místní čtyřiatřicetileté ženě.

„Ta měla v polovině července letošního roku přijet ve večerních hodinách za svým čtyřicetiletým známým do jednoho z restauračních zařízení v Aši,“ sdělil policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „Tam měli spolu popíjet alkoholické nápoje a poté odejít do jeho bytu. Z toho měla žena odejít v pozdních nočních hodinách. Po jejím odchodu si muž všiml, že na stole nemá peněženku, kterou začal hledat. O několik minut později ho měla žena telefonicky kontaktovat s tím, že jeho peněženku někdo našel venku na ulici a za její vrácení chce finanční prostředky. Ten s tím souhlasil. Obviněná přišla i s peněženkou za čtyřicetiletým mužem, který ji měl uvést, že jí žádné peníze nedá a ať mu ji okamžitě vrátí. Po menší hádce se o peněženku začali přetahovat. Poté ženě přišel na pomoc její kamarád, kterého si měla vzít s sebou a který situaci nejdříve sledoval z dálky,“ doplnil. 

Čtyřicetiletý muž po sporu nakonec získal svou peněženku zpět a žena i se svým kamarádem z místa utekli.