Násilník v útoku nepřestal, ani když muž ležel bezvládně na zemi 

Až na deset let by mohl jít do vězení dvaačtyřicetiletý muž z Aše. V jedné z ašských heren si vyhlédl staršího muže, kterého napadl. Když napadený zůstal ležet na zemi, ještě do něho kopal.

„Na začátku března letošního roku měl dvaačtyřicetiletý muž z Aše navštívit jednu z místních heren,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „V té měl popíjet alkoholické nápoje, chovat hlučně a také agresivně. Kolem desáté hodiny večerní měl zničehonic fyzicky napadnout pětašedesátiletého jemu neznámého muže, který seděl u stolu. Toho měl nejdříve odhodit mezi další stoly a poté ho židlí udeřit ho do oblasti hrudníku. Po tomto útoku zůstal napadený ležet na zemi, ale muž pokračoval ve svém napadání. Měl k němu přijít a do nehybného těla několikrát kopnout,“ upřesnil. Po fyzickém napadení byl pětašedesátiletý muž téměř dva měsíce hospitalizován v nemocnici.

Po provedených šetřeních policisté muže zadrželi a zahájili trestní stíhání. Muže obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví.