Řidička bourala na parkovišti. V krvi jí kolovalo 2,59 promile

Dvě nabouraná auta a škoda asi 70 tisíc. To je bilance jízdy šestačtyřicetileté ženy ze Sokolovska, která chtěla jen vyjet z parkoviště. Možná by se jí to povedlo lépe, kdyby neměla pořádně přihnuto. 

Policisté z dopravního inspektorátu v Sokolově sdělili podezření šestačtyřicetileté ženě ze Sokolovska ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

„Podezřelá žena měla řídit dne 28. června 2019 osobní motorové vozidlo na parkovišti u obchodního centra v Sokolově,“ řekla policejní mluvčí Soňa Podlahová. „Při couvání měla narazit pravou zadní částí vozidla do levé přední části druhého vozidla. Poté se řidička rozjela vpřed a narazila levou přední částí vozidla do dalšího zaparkovaného vozidla. Policisté po příjezdu řidičku vyzvali, aby se podrobila orientační dechové zkoušce na alkohol. Žena souhlasila a nadýchala 2,59 a 2,66 promile alkoholu. Policisté ji následně vyzvali, aby se podrobila lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu, se kterým souhlasila,“ doplnila.

 Ženě zadrželi řidičský průkaz a další jízdu jí zakázali. Svým jednáním způsobila na vozidlech škodu ve výši téměř 70 tisíc korun.