Před barem muže mlátil, až zůstal ležet bez hnutí

Před jedním z ašských barů napadl muž z Karlovarska o rok mladšího muže. Tak dlouho ho mlátil, až zůstal ležet bez hnutí na zemi. S těžkým zraněním byl převezen do nemocnice. Násilník se tak pravděpodobně postaral o svůj několikaletý pobyt v některém z nápravných zařízení.

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání třiačtyřicetiletého muže z Karlovarska, kterého obvinili ze spáchání zločinu ublížení na zdraví v souběhu s přečinem výtržnictví.

„Toho se měl muž dopustit na začátku května tohoto roku v Aši na místě veřejnosti přístupném,“ vysvětlila policejní mluvčí Zuzana Týřová. „Společně s poškozeným dvaačtyřicetiletým mužem měl ve večerních hodinách vyjít před vchod místního baru. Zde ho začal obviněný muž fyzicky napadat. Nejdříve se neúspěšně muže pokusil několikrát udeřit, a to se mu vzápětí povedlo. Údery měl směřovat do oblasti celého těla. Následkem toho muž upadl na zem, kde se udeřil do hlavy a zůstal na místě nehybně ležet,“ dodala.

Napadený muž byl s těžkým zraněním převezen do nemocnice k lékařskému ošetření, kde byl následně hospitalizován. Obviněnému muži v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až osm let za způsobenou těžkou újmu na zdraví.