Chebská veterán rallye odstartuje z Hájů

Po roce se opět vydají historická auta a motocykly na tradiční Chebskou veterán rallye. Klub historických vozidel letos pořádá již devátý ročník. Start je naplánován na sobotu 13. července v 10.30 hodin od hájenského hřiště.

Více fotografií z loňské akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/4486767

„K dnešnímu dni je přihlášeno přes 53 potvrzených účastníků, hodně zájemců přijede také s přihláškami těsně před startem, proto zatím nedokážu říci přesný počet. Ale odhaduji to přibližně na 80 soutěžících,“ uvedla organizátorka akce Věra Větrovcová. „Věříme, že i letos se bude trasa orientačního závodu, kterou pro závodníky připravujeme, opět příjemným překvapením. Zatím nemůžeme prozradit, jakým směrem se letos účastníci vydají, protože je až do startu tajná,“ doplnila.

Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/4486767

Přijíždějící historická auta a motocykly budou v okolí hřiště k vidění už od 8 hodin, kdy začne přejímka. Cíl závodu, který povede účastníky okolím Chebu, bude rovněž u hřiště v Hájích, kam by posádky měly postupně začít přijíždět zhruba od 14 hodin. Po dojezdu bude následovat výstava zúčastněných historických aut a motocyklů. Od 16.30 hodin proběhne slavnostní vyhodnocení. Letos přislíbilo účast také šest hasičských vozů a tak je na co se těšit.

Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/4486767