Multižánrový recitál Jany Crown Peřtové si vychutnají návštěvníci v Chebu

Multižánrový recitál písničkářky, moderátorky a pedagožky Jany Crown Peřtové se blíží. Organizátoři naplánovali začátek na pátek 28. června v 18 hodin v sále Sboru Církve adventistů sedmého dne v Chebu. Vstupné dobrovolné.

Jana Crown Peřtová

V samých začátcích české Worship music vplula do jejích neklidných vod. Po maturitě na Pražské konzervatoři se stala jednou z prvních aranžérek a interpretek série českých chvalozpěvů Celým srdcem. Vytvořila a vydala vlastní metodiku ADO, se kterou nejprve vyučovala zpěváky na konferencích Hrejte dobře a zvučně pořádaných KMS, po té na stejnojmenných kurzech po celé ČR. Zaslechnout je jí možno z nahrávek skupiny David, na albech Boba Fliedra a Jiřího Zmožka, ale i na jejích autorských počinech Jen v Tebe důvěru mám nebo Tehilim.

V současné době Jana žije na severní Moravě, kde vyučuje na soukromé ZUŠ a komponuje písničky pro děti.

Kromě rozmanitého repertoáru za doprovodu halfplaybacků, kytary nebo kláves, uslyšíte svědectví o Božím jednání z úst zpěvačky, která se chystá kvůli své celoživotní lásce pověsit hudbu na hřebík. Kdo, nebo co to je, se zájemci dozví na chystaném koncertu.