V obchodě si vybral zboží, ze které se mu nechtělo zaplatit. Ostraze neunikl

Oblečení i alkohol si vybral v jedné z chodovských prodejen pětadvacetiletý muž. Platit se mu za zboží nechtělo a tak prošel pokladnou bez zaplacení. Toho si všiml pracovník ostrahy a chtěl věci zpět. Ty však lapka nechtěl vydat a strhla se mezi oběma mela. Po příjezdu policistů na místo muže zadrželi a umístili do policejní cely. Vzhledem k tomu, že zloděj není pro policisty neznámý a takového jednání se dopustil opakovaně, hrozí mu v případě odsouzení až tři roky v nápravném zařízení.

„Pětadvacetiletý muž ze Sokolovska měl v úterý 18. června v prodejně v městě Chodov odcizit několik kusů zboží jako například alkohol a oblečení,“ sdělila policejní mluvčí Soňa Podlahová. „Se zbožím chtěl opustit prodejnu, kdy v tomto ho zachytil pracovník ostrahy prodejny. Následně mezi muži došlo k fyzickému napadení. Během potyčky došlo k rozbití jedné lahve s alkoholem. Ostatní zboží, které chtěl podezřelý odcizit, bylo u muže zajištěno,“ uvedla.

Uvedeného jednání se měl dopustit i přesto, že v posledních třech letech byl Okresním soudem v Sokolově za podobný skutek odsouzen. Svým jednáním způsobil škodu přes 1 tisíc korun.