Nejúspěšnější žáci převezmou ocenění. Přichystán bude i muzikál

Slavnostní program je přichystán ve františkolázeňském divadle Boženy Němcové. Nejúspěšnější žáci ZUŠ Járy Cimrmana převezmou v první části programu ocenění. Druhá část bude ve znamení muzikálu. Akce je připravena na sobotu 15. června od 19 hodin.

V první půlce programu bude starosta Františkových Lázní Jan Kuchař slavnostně předávat ocenění úspěšným žákům v soutěžích ve školním roce 2018/2019. V  druhé půlce vystoupí v muzikálu zpěváci populárního zpěvu s kapelou Basta Fidly pod vedením Vladimíra Hrinka, který složil i hudbu k muzikálu. Texty napsala Soňa Lešková a režisérem muzikálu je známý herec Západočeského divadla Cheb David Beneš. O výrobu kostýmů se postaraly žákyně oděvní tvorby. Animace a videa pro tento muzikál vytvořili žáci Animace s učitelem Danem Černým. Do tvorby muzikálu jsou zapojeni i žáci z výtvarného, tanečního a literárně-dramatického oboru.

Účinkují: A. Vondráčková, A. Valentová, Dao Yen Linh, K. Kůtková, M. Zárubová, K. Polívková, A. Salajová, K. Žibrická, K. Nesvarbová, K. Marxová a kapela Basta Fidly.