V Chodově myslí i na potřebné. Vybrané peníze půjdou do stacionáře Mateřídouška

Letošní ročník netradičního a ojedinělého závodu 24 hodinové Maxištafety , kterou již po 19. pořádá Školní atletický klub v Chodově. Letos proběhne ve dnech 14. až 15. června. Vybrané peníze poslouží dobré věci.

Foto: Ilustrační

Kromě tradiční a každoroční snahy pořadatelů rozběhat Chodov a pokusit se na stadion přivést co největší množství rekreačních běžců, je motivací i získat a vyběhat finanční příspěvek pro chodovský stacionář Mateřídouška.

Za každé uběhnuté kolečko chodovského stadionu, které měří 333.33 m chodovskou veřejností získá od pořadatelů chodovský stacionář Mateřídouška symbolickou částku 3,33korun.

„Věříme, že se tato akce setká s odezvou, že vyjde počasí a Chodováci si tuto akci, podpořenou grantem Města Chodov nenechají ujít ani uběhnout,“ vysvětlil jeden z organizátorů Miloš Volek.

. Akce bude zahájena startovním výstřelem a společným kolečkem pořadatelů a příchozích v 17:00 a ukončena bude po 24. hodinách 15. 6. v 17 00 opět společným kolem pořadatelů. Samozřejmě se k těmto čestným kolům může přidat každý ze zúčastněných.

Vstupné či startovné je zcela dobrovolné a také ono bude převedeno na konto Stacionáře Mateřidouška.

Již dopředu patří poděkování těm, kteří tuto akci nenechají bez povšimnutí, dále městu Chodov, sponzorům ŠAKu Chodov či případným sponzorům této akce.