Řidič narazil do zdi. Do nemocnice ho přepravil vrtulník

V noci z úterý na středu zasahovali hasiči ze tří jednotek u dopravní nehody osobního auta, které v Bečově nad Teplou narazilo do zdi. Řidiče, kterému naměřili policisté více než dvě promile, museli hasiči vyprostit, následně jej do nemocnice transportoval vrtulník. Silnice byla v průběhu zásahu zcela uzavřena.

V úterý dne 11. června došlo v nočních hodinách na silnic v obci Bečov nad Teplou k havárii osobního vozidla značky BMW. To řídil 20letý řidič, který ve vozidle vezl stejně starého spolujezdce. „Z dosud nezjištěných příčin měl řidič s vozidlem nabourat do plotu a následně do místního domu,“ informovala policejní mluvčí Zuzana Týřová. Při dopravní nehodě utrpěl vážné zranění, se kterým byl letecky transportován do nemocnice v Plzni a spolujezdec utrpěl zranění lehké, s kterým byl převezen k lékařskému ošetření do nemocnice.

„Policisté s dvacetiletým řidičem provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla pozitivně s výsledkem 2,04 promile,“ uvedla policejní mluvčí . Poté u něj nařídili odběr krve v nemocnici po jeho transportu. Nehoda je nadále v šetření dopravních policistů.

Zdroj: HZS Karlovarského kraje