Františkolázeňské léto se blíží

Zábavné odpoledne plné soutěží, her a hudby přichystali organizátoři u jezera Amerika na sobotu 25. května. Akce s názvem Františkolázeňské léto bude zahájena ve 14 hodin.

Františkolázeňské léto je určeno pro celou rodinu, každý si z bohatého programu vybere to své. Připraveny jsou například Paddleboardové závody. “Vítáni jsou i úplní začátečníci, kteří projedou trať pro zábavu,“ uvedl jeden z organizátorů Zdeněk Soukup.  „Závod bude průběžný, a tak rodinní příslušníci nebo kamarádi budou mít možnost „svého“ závodníka do mikrofonu komentovat nebo povzbuzovat. Pro děti i dospělé budeme mít vesty, účastnit se mohou plavci, ti mladší, nejlépe s rodiči. Připraveny budou i další soutěže, tematicky spjaté s místem konání,“ upřesnil.

Návštěvníci budou moci zhlédnout třeba vystoupení dog dance nebo si zajezdit na ponících. Mladí sportovci z františkolázeňského oddílu karate Shinkyokushinkai si připravili exhibici toho, co se naučili. Organizátoři nezapomněli ani na ty nejmenší a připravili zábavný a soutěžemi nabitý Dětský den v režii Simony Havlíčkové.

Ani o hudební vystoupení zájemci nepřijdou. V 18.30 hodin přijede zazpívat multiinstrumentální duo Tereza a Dan Švecovi (folk – rock M. L.) nebo Bu Baak – funky KV.

Konec akce organizátoři naplánovali na 22 hodin.